Cookie- og privatlivspolitik hos tnt arkitekter a/s

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Formål
Formålet med denne behandling er at identificere dig som tilbagevendende besøgende på vores websted, at analysere besøgendes adfærd med henblik på at forbedre vores kommunikation og strukturer på vores websted. 

Cookies
tntark.dk anvender “cookies”, det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan brugere interagerer med vores website, ved anonymt at indsamle og rapportere oplysninger. Oplysninger indsamlet gennem denne type cookies bruges til at måle aktiviteten på et website, et program eller en platform med henblik på at indføre forbedringer med baggrund i analysen af data vedrørende brugernes brug af tjenester. Webstatistikken anvendes kun med det formål at optimere tntark.dk.

Nødvendige cookies er påkrævet, for at brugere kan navigere på websitet. Disse cookies er nødvendige, for at grundlæggende funktioner på websitet kan virke, som f.eks. indlæsning af billeder, eller så du kan vælge dine cookie-indstillinger. Denne kategori af cookies kan ikke deaktiveres.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil det påvirke din oplevelse af vores hjemmeside, helt eller delvist vil du ikke have adgang til den information du søger.

Hjemmesiden indeholder cookies fra hostingfirmaet, så kontaktformularen virker og vi modtager dine oplysninger.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer samt geografisk placering.

For ansatte: Navn, folkeregisteradresse, telefonnummer, e-mailadresse.

For virksomheder: Firmanavn, adresse, kontaktoplysninger, kontaktperson(-er), bankoplysninger, cvr-nummer mv. Med det formål at opretholde et kunde- og/eller samarbejdspartnerforhold sådan, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til indgående aftale. Vi indsamler og behandler kun nødvendige personoplysninger for at kunne servicere dig bedst muligt.

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, lønbehandling, hosting af hjemmeside og personaleadministrationsprogrammer. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til banker, inkasso, myndigheder, forsikrings- og pensionsselskaber.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:

tnt@tntark.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til nævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

tnt arkitekter a/s
Otto Busses Vej 7, 3
2450 København SV
Telefon: 33118666
Email: tnt@tntark.dk