Nye bæredygtige andelsboliger i Cikoriehaven ved Nærheden

110 nye familieboliger samt fælleshus

Det nye boligprojekt består af 110 andelsboliger fordelt i hhv. rækkehuse, etageboliger og punkthuse. Cikoriehaven bliver bygget i 2 – 6 etager som et varieret byggeri med både rækkehuse, opgangshuse, punkthuse og et parkeringshus. Byggeriet opføres i tegl i forskellige røde og gule nuancer.

Projektet er opkaldt efter blomsten Cikorie, og den grønne tankegang er gennemgående for hele projektet, som opføres efter bæredygtighedscertificeringen DGNB-guld. Det grønne gårdrum danner rammen om andelsforeningens fællesskab med legeplads, udekøkken og fælleshus, der understøtter det gode naboskab og kan bruges året rundt til fællesspisning og andre sociale sammenkomster.

Der er lagt vægt på at trække områdets vilde natur ind i gårdrummet, som får en naturlig og engagtig beplantning, som fremmer biodiversiteten og begrænser driftsomkostningerne for de kommende beboere. Alle får naturligvis egen altan eller terrasse til boligen.

Byggeriet opføres af AG Gruppen med tnt arkitekter og  Lea Nørgaard Landskab som rådgivere. Illustrationer er udført af nor3d.

Salgsstart forventes i foråret 2021 – se her