Skjulhøjgård plejehjem

Nyt atrium samt ombygning af fællesrum og køkkener

Skjulhøjgård plejehjem
Nyt atrium og ombygning af fællesrum og køkkener
Formålet med nærværende projekt herunder indretning og ny overdækning, var at gøre atriummet mere multifunktionelt og oplevelsesrigt til brug hele året.

Et nyt glastag med varmeafvisende egenskaber og sensorstyring af åbnings- og lukkefunktion sammen med komfortventilation i forbindelse med ventilationsanlæg har skabt et bedre indeklima i atriumrummet og dermed varmepåvirkningen.

Der er monteret indvendige screens på den belastede glastagflade hvilket reducere varmeindfaldet yderligere.

Indretning, fleksibilitet og opbevaring

Der er ønske om stor fleksibilitet i møblering af atriummet. Terapi i små og store grupper skal kunne afløses af fester og fællesspisning. Derfor friholdes gulvet for fast inventar. Vægreoler til opbevaring af motions- redskaber, musikanlæg, tidsskrifter, bøger mv. flyttes ud langs væggene.

Fælleskøkken og opholdsrum er ombygget og renoveret.

Projektet er udført i samarbejde med Skougruppen.

Type
Nybyggeri og ombygning

Beliggenhed
Ålekistevej 226, Vanløse

Areal/Omfang:
400 m2

Bygherre
Københavns Kommune

Byggeår
2012

tnt ydelse
Totalrådgivning