tnt arkitekter styrker ledelsen og udvider partnerkredsen

Jes Johannsen indtræder pr. 1. april 2019 i partnergruppen i tnt arkitekter. Herefter er der 5 partnere i firmaet, der pt. har ca. 35 ansatte.
De 5 partnere vil fremadrettet i fællesskab lede virksomheden fra tegnestuen i Valby.

Martin Beck Thiel, adm. dir. og partner i tnt arkitekter, udtaler:
”Det er med stor glæde vi nu kan byde Jes Johannsen velkommen som partner hos tnt arkitekter. Med Jes ombord får vi en partner med stor faglighed og solid ledelseserfaring. Jes har en profil, der fint vil matche firmaets værdier og han besidder en bred forståelse for branchen.”

Styrkelsen sker som en naturlig konsolidering af tnt arkitekters faglige profil indenfor segmenterne:

BOLIGER, ERHVERV, LEG & LÆRING, SUNDHED & PLEJE SAMT RENOVERING.

Jes bliver samtidig en del af den daglige ledelse i firmaet med primær fokus på den innovative proces omkring udviklingsprojekter og konkurrencer. Jes er 39 år og uddannet arkitekt i 2005. Han kommer fra en baggrund med mere end 13 år som arkitekt, heraf 9 år som partner, ved CREO Arkitekter. De sidste seks år som daglig leder i deres København-afdeling, med fokus på udviklingsprojekter, konkurrencer og kreativ ledelse.

”Jeg glæder mig til at bidrage positivt til udviklingen sammen med kolleger og partnere i tnt arkitekter. Jeg går til jobbet og partnerskabet med naturlig gejst og gåpåmod, og jeg føler mig rigtig godt rustet til opgaven. Jeg er personligt og fagligt helt på linje med kerneværdierne i tnt arkitekter” siger Jes Johannsen.

Partnergruppen i tnt arkitekter består pr. 1. april 2019 af:
Eigil Madsen, Jakob Brandt-Nielsen, Jes Johannsen, Jørgen Jørgensen samt Martin Beck Thiel.