Vi søger bygningskonstruktører til tegnestuen

tnt arkitekter søger bygningskonstruktører til opstart 1. november 2021. Du vil indgå i et team med en projekteringsleder på vores projekteringsopgaver på tegnestuen. Du kommer til at beskæftige dig med nybyggeri og renoveringsopgaver.

Kvalifikationer

Du er uddannet bygningskonstruktør med minimum 3 års relevant erhvervserfaring, gerne fra boligbyggeri.
Du har erfaring med projektering i Revit
Du besidder gode sociale kompetencer
Du kan arbejde selvstændigt og kan indgå i et teamwork


Vi tilbyder

En spændende og inspirerende hverdag sammen med dygtige og engagerede kollegaer med et højt fagligt niveau i et uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af frihed til at løse opgaverne.
Vi har attraktive personalegoder og ansættelse iht. overenskomsten.

Ansøgning med CV fremsendes som pdf til ansogning@tntark.dk. Yderligere oplysninger fås hos Jakob Brandt-Nielsen, tlf.nr. 2845 7529. Ansøgningsfrist den 22.september 2021. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Om tnt arkitekter – www.tntark.dk

tnt arkitekter arbejder med spændende og funktionel arkitektur. Det er vores målsætning gennem en kreativ og engageret indsats at skabe smukke og velfungerende bygninger af høj arkitektonisk kvalitet.
tnt arkitekter udfører arkitektrådgivning indenfor alle opgavetyper for en bred kundekreds, omfattende erhvervsvirksomheder, boligselskaber, pensionskasser, stat, regioner og kommuner samt private bygherrer.

tnt arkitekter løser opgavetyper som spænder fra boliger, administrationsbygninger, institutioner, skoler, hoteller og sportshaller til bygherrerådgivning, renovering af helhedsplaner og ombygninger – altid med bæredygtighed og energirigtig design som udgangspunkt.

tnt arkitekter har tradition for et tæt samarbejde med bygherren og tilbyder rådgivning i alle byggesagens faser – fra de indledende forstudier til aflevering af det færdige byggeri.

Vi er p.t. 35 personer her på tegnestuen, Otto Busses Vej i København.

Vi ser frem til at høre fra dig.